juli 15, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Auto inkoop Arnhem kocht mijn auto op

In de afgelopen maand heeft de zomervakantie zich afgespeeld. Ik als vader, ging met mijn gezin naar het mooie en warme Zuid-Frankrijk. We bevonden ons op een camping in de Provence; een mooie en kleurrijke omgeving met veel lavendelvelden. De geur die je daar ruikt is heerlijk en dat is ook een van de redenen dat we daar jaarlijks terugkeren. We raakte in 1 klap verliefd toen we er voor het eerst kwamen. Het enige nadeel is dat het wel een stukje rijden is en daarvoor heb je ook een goede auto nodig. Zelf hadden wij in de zomervakantie niet de nieuwste auto maar toch reden we ermee naar de Provence.

Twijfelde er niet aan om contact op te nemen met auto inkoop Arnhem

 

Het rijden naar de Provence verliep goed en we reden in 1 stuk door. Na de 2 weken vakantie die we er hadden, reden we ook weer in 1 stuk terug. Dat verliep ook goed. Toen we eenmaal thuis arriveerden, vernam ik iets vreemd. Een rare lucht die we in de auto zelf al een beetje roken gedurende de laatste kilometers. Na goed na te denken kwamen we erachter dat dit de remblokjes waren. Omdat ik toch al van plan was om de auto te gaan verpatsen, twijfelde ik er niet aan om de volgende dag contact op te nemen met auto inkoop Arnhem.

 

Ze gaven me er 1350 euro voor

 

Met Auto inkoop Arnhem heb ik zoals gezegd de volgende dag contact opgenomen. We hebben toen de kleine lettertjes doorgenomen en de auto getaxeerd. Auto inkoop Arnhem gaf me 1350 euro voor de auto. Ik was daar erg tevreden mee en ging daarom gelijk akkoord met het voorstel. Nu de auto officieel weg is ben ik al gaan kijken naar een nieuwe auto. Hopelijk heb ik deze na een niet al te lange tijd.