juni 23, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Autoschade Direkt helpt je weer op weg

Dankzij Autoschade Direkt kan ik eindelijk mijn weg weer vervolgen. Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat mijn auto weer gemaakt is. Helaas kwam ik voor een paar weken terug in botsing met een auto die de verkeerde afslag had genomen. Dit resulteerde in het feit dat die auto vol in mijn zijdeur is gekomen. Schade enorm en daar baalde ik behoorlijk van. Doordat ik de auto echt nodig heb voor het werk wilde ik hem zo snel mogelijk gemaakt krijgen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen.

Snel terecht gekomen op de website van Autoschade Direkt

Tijdens mijn zoektocht op het internet had ik het al vrij snel gevonden. Ik was namelijk terecht gekomen op de website van Autoschade Direkt. Dit bedrijf staat vrijwel overal bekend wegens de goede service en snelle reparatie. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren erg aantrekkelijk en daar wilde ik graag van profiteren.

Afspraak gemaakt

Via de website zag ik meteen dat je de schade kan sturen via de app. Met het maken van een foto beoordelen zijn wat de kosten gaat worden. Ik heb de schade doorgestuurd en nog geen uur later kreeg ik al een bericht terug! Deze snelle service is precies waar ik naar opzoek was. Hierdoor heb ik een afspraak gemaakt zodat ik de auto kan brengen. Toen ik de auto had gebracht gingen zij er ook meteen mee aan de slag. Nog geen paar dagen later heb ik het bericht al mogen ontvangen dat de auto gereed is en opgehaald mag worden.