juni 23, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

De bakfiets in een nieuw modern jasje

Dolly Bakfiets

Veel mensen kennen de bakfiets nog van vroeger, niet echt comfortabel en al helemaal niet soepel en wendbaar in het verkeer. Maar met de Dolly Bakfiets is dit allemaal veranderd, want deze bakfiets is trendy, modern en je kunt eenvoudig met de lichtgewicht bakfiets door het verkeer heen. Geen houten bak meer, een dubbelwandige kunststof bak met afgeronde hoeken. Zeer comfortabel om de kinderen in te vervoeren naar school bijvoorbeeld. Maar het vervoeren van materialen of boodschappen gaat de fiets gemakkelijk af.

Stel je droom bakfiets samen

Dolly Bakfiets

Wanneer je een Dolly Bakfiets wilt kopen kun je de ideale kleurencombinatie voor jezelf samenstellen. Maak van de fiets een moderne en flitsende bakfiets om al je dingen mee te doen, geen saaie kleuren meer maar frisse moderne kleuren. Met de kleuren van het frame en de bak kun je meer dan veertig kleurcombinaties maken. Met de unieke rijeigenschappen zit het ook goed, kenmerkend is de flexibele wendbaarheid van de bakfiets. Met de hulpmotor kun je ook bij minder goed weer gewoon op pad.

Ontwikkeld en geproduceerd in eigen land

De Dolly Bakfiets is niet alleen ontwikkeld in Nederland, alle componenten en onderdelen zijn ook in eigen land gemaakt. Van begin tot eind is het een bakfiets van eigen bodem, degelijke kwaliteit dus. Met het comfort van de bakfiets zit het ook goed, het brede stuur en de grote opstap maakt dat je comfortabel over iedere weg fietst. Of dit nu een landweg is, of dwars door de binnenstad van Amsterdam heen.