juni 12, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Een grote scooterwinkel nabij Amsterdam

Ben je op zoek naar een scooterwinkel Amsterdam, dan moet je eens op de site van de Scooterloods gaan kijken. Hier zie je mooiste modellen voorbij komen en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Voor mijzelf was ik op zoek naar een ander vervoermiddel dan een auto, dacht zelf meer aan een brommer. Daarom had ik besloten om een afspraak te maken bij de brommerwinkel in Haarlem. Via de website had ik al leuke modellen voorbij zien komen, maar nog niet het model waarna ik op zoek was. Ook was ik er nog niet uit naar welk merk ik op zoek was, want daar is hier in deze zaak keuze genoeg in, zoals:

  • Gilera
  • Kymco
  • Peugeot
  • Sym
  • Vespa
  • Yamaha

Het is een mooie blauwe geworden….

Gelukkig dat je bij deze scooterwinkel nabij Amsterdam een afspraak kan maken om ook na sluitingstijd langs te kunnen komen. Want ik had een mooi exemplaar gezien, alleen kon op het moment dat ik in de loods aanwezig was geen keuze maken. Daarom heb ik er een nachtje over geslapen en was tot de conclusie gekomen dat die blauwe wel erg mooi was. Helaas moest ik de hele dag werken en daardoor kon ik tijdens de openingstijden niet langs komen, gelukkig wel daarna.