juni 12, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Een sloopauto verkopen, hoe pak je dat aan?

Een sloopauto verkopen, het klinkt eigenlijk als iets dat onmogelijk is. Want wie zit er nu immers op te wachten om een dergelijke bolide van je over te nemen? Helemaal als hij dusdanig beschadigd is dat repareren eigenlijk geen optie meer is? Wil je een sloopauto verkopen, dan hoef je in ieder geval niet aan te kloppen bij je plaatselijke autodealer en garages hebben hier over het algemeen ook echt geen belang bij. Wat moet je dan, maar gewoon af laten voeren naar de sloop? Nee, zeker niet. Je moet gewoon even een bezoekje brengen aan sloopautoverkopen.com!

Sloopauto verkopen

Helaas kan het een keer gebeuren dat je een ongeluk krijgt op het moment dat jij in je auto rijdt. Soms blijft het beperkt tot een beetje blikschade, maar andere keren is de schade dusdanig dat je wagen total loss is. Dat is het moment om na te gaan denken over een sloopauto verkopen. Maar niet alleen dan, het kan ook zijn dat jij jouw auto eigenlijk helemaal hebt afgereden. Je hebt er zoveel in gereden dat er ontzettend veel slijtage is. Repareren is vaak dan financieel gezien geen optie meer, dat kost dan meer geld dan een nieuwe occasion kopen. Maar rijden is ook geen mogelijkheid meer, aangezien je bolide echt niet meer door de keuring komt. Ook dan krijg je te maken met een sloopauto verkopen, want technisch gezien is je wagen dat dan. Hoe pak je dit nu aan? Het is vaak niet eenvoudig om een dergelijke auto kwijt te raken, want het is lastig om iemand te vinden die hier belang bij heeft. Logisch ook, je kunt er immers niet meer mee rijden! Toch hoef je hem niet meteen naar de sloop te brengen, je sloopauto verkopen blijft een mogelijkheid en zo hou jij er ook nog een leuk zakcentje aan over!

Regel het snel en gemakkelijk

Een sloopauto verkopen hoeft bovendien niet heel ingewikkeld te zijn. Doe je dit via sloopautoverkopen.com, dan werkt het als volgt:

  • je neemt contact met hen op
  • zij taxeren je wagen
  • zij halen de auto voor jou op
  • je ontvangt het vrijwaringsbewijs
  • jij krijgt je geld

Je ziet, dat gaat dus echt heel erg gemakkelijk, je hoeft er zelf bijna niets voor te doen! Als je contact met hen opneemt, dan zullen zij met jou doornemen om wat voor voertuig het gaat en in welke staat deze verkeert. Op basis daarvan bepalen zij een waarde. Ga jij akkoord? Dan kun jij je sloopauto verkopen! Zij halen hem op iedere gewenste plek op, dat kan bij jouw huis zijn, maar ook bijvoorbeeld bij jouw garage. Je ontvangt dan het vrijwaringsbewijs en zij melden je voertuig ook af bij de belastingdienst en de RDW. Bovendien krijg je ook meteen het afgesproken bedrag uitgekeerd! Zo hoef je dus geen geld te betalen om je wagen af te laten voeren naar de sloop, maar hou jij er zelfs nog wat aan over. Wil jij een sloopauto verkopen en wil je dat dit op een gemakkelijke manier gaat? Dan moet je dus zeker contact opnemen met sloopautoverkopen.com!

Lees meer…