juni 23, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Een taxi in Houten

Omdat ik een vervoermiddel nodig had ben ik op het internet gaan zoeken naar taxi Houten. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Taxiservice Houten. Dit leek mij een goed bedrijf omdat zij verschillende diensten doen zoals Schipholvervoer, Pendeldiensten voor bedrijven en directievervoer. Maar ook particulieren brengen zij van dit bedrijf van a naar b. Daarom besloot ik om een afspraak te maken om mij te laten ophalen. Deze afspraak kon ik gemakkelijk en snel via de website maken bij dit bedrijf.

Een zeer goede service

De medewerker die mij ophaalde met de taxi in Houten, was zeer vriendelijk. Ook wist die de weg en sprak die vloeiend Nederlands. Nu ik vaker gebruik heb gemaakt van deze onderneming kan ik zeggen dat zij van dit bedrijf, vooral een aantal punten belangrijk vind zoals:

  • Betrouwbaarheid
  • Veiligheid
  • Representativiteit
  • Vakkundigheid
  • Klantvriendelijkheid

Dit merk je echt aan alles en daarom vind ik dit bedrijf zo goed. iedere keer weer zijn zij netjes optijd en even vriendelijk. Ook de prijs om met hen mee te rijden valt echt mee. Daarom kon ik jullie deze aanrader niet onthouden en staat die op deze blog. Neem anders eens ene kijkje op de website voor meer informatie.