juni 23, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Geweldige poetsmiddelen voor de auto

Sinds ik nieuwe poetsmiddelen auto heb ontdekt, is schoonmaken mijn hobby geworden. Voorheen had ik er een enorme hekel aan om mijn auto goed te onderhouden. Heel af en toe ging ik wel naar een wasstraat om met mijn auto erdoor te rijden, maar dat was af en toe al teveel gevraagd. Daarom sta ik er zelf van te kijken dat ik het nu wel leuk vind om mijn auto weer helemaal te laten glimmen. Via XtraParts heb ik de nodige spullen besteld en een paar kraspennen en lakstiften. Met deze pennen kan ik makkelijk de krassen op mijn auto camoufleren en sommigen zelfs helemaal laten verdwijnen.  

Weer een glimmend resultaat

Nadat ik het poetsmiddelen pakket voor mijn auto had ontvangen ben ik meteen aan de slag gegaan.  Eerst lekker in de shampoo zetten en daarna als laatste de hele auto in de wax zetten. Dit helpt tegen de eventuele stralingen va de zon, zo blijft de kleur van de auto behouden.

Niet alleen spullen om schoon te maken kan je bij XtraParts bestellen, maar ook diverse automaterialen, banden & velgen, maar ook gereedschap. Zelf ben ik bijzonder tevreden over de producten die je hier online kan kopen, zo tevreden dat ik nu elke week wel aan het auto poetsen ben.