juni 23, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Het adres voor autoruiten laten tinten

De zomer mag van mij komen, sinds ik mijn autoruiten tinten. Voorheen had ik van die losse schermen op de ramen om de zon buiten te houden, maar wat een ellende. Vooral als de honden, of de kinderen een keer mee waren gegaan. Dan waren de schermen vies of verbogen. Maar daar is nu dan eindelijk een einde aan gekomen, ik kan haast niet wachten tot het warme weer eraan komt. Behalve dat het folie de zon buiten houdt en mijn auto koel, is dit ook voor andere doeleinden zeer praktisch. Het zorgt er ook voor dat je meer privacy hebt. 

Dik tevreden over mijn getinte auto

Terwijl ik in de wachtruimte bij Tintacar met een lekker kopje koffie aan het wachten was. Waren de monteurs bezig om mijn autoruiten te tinten. Door de jarenlange ervaring die zij hebben kunnen zij de raamfolie perfect strak en kreukvrij monteren. Ooit heb ik een poging gedaan om zo een soort folie op onze voordeur te plakken. Er zaten toen heel erg veel luchtbellen onder en daarom had ik besloten om het er maar weer vanaf te halen. Gelukkig wordt mijn auto luchtbel vrij geleverd en ik ben dan ook zeer tevreden over het resultaat.