juni 12, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

IVECO vrachtwagens: de vrachtwagens van de toekomst

IVECO (Industrial Vehicle Corporation) is misschien een minder grote naam in vergelijking met Volvo of Mercedes, maar is dit wel terecht? Deze Italiaanse producent van vrachtwagens, trekkers en autobussen is één van de grootste vrachtautofabrikanten van Europa, met een productie van rond de 200.000 voertuigen per jaar. Sinds het begin van de jaren 80 is IVECO al bezig met het innoveren van vrachtwagens, waardoor zij vooroplopen op het gebied van nieuwe manieren om hun IVECO vrachtwagens te produceren. Continu legt IVECO de lat een stuk hoger. Hier volgen een aantal redenen waarom jij zou moeten kiezen voor de vrachtwagens van IVECO.

International gerenommeerd bedrijf

De IVECO Eurocargo ontving de prijs voor “International Truck of the Year 2016”. Daarvoor won IVECO met de Stralis al eens deze prijs in 2013. Geroemd werden de efficiëntie van het wegvervoer, het comfort voor de chauffeur en de manieren waarop duurzaamheid tot uiting kwam in het design van de vrachtwagen. Een lagere ecologische voetafdruk werd gecombineerd met lagere gebruikskosten, het beste van beide werelden.

Duurzaamheid

We leven in tijden waarin we meer rekening moeten houden met het klimaat. Want het is een vaststaand feit dat wij hier invloed op hebben. Dit geldt ook voor vrachtwagens, en de autotransport staat er nu éénmaal niet om bekend goed te zijn voor het milieu. IVECO brengt hier verandering in, door de ecologische footprint van de IVECO vrachtwagens zo laag mogelijk te maken. Duurzaamheid en energie-efficiëntie staan hoog in het vaandel bij IVECO, wat de reden is dat zij onderzocht hebben hoe het brandstofgebruik en de uitstoot van CO2 door dieselmotoren van de IVECO vrachtwagens verlaagd kan worden. Doordat dit een belangrijk thema is voor ondernemers, heeft IVECO een uitstekende positie op de Europese markt verkregen.

IVECO vrachtwagens zijn gemakkelijk aan te passen

Als ondernemer is het belangrijk dat jouw behoeften terug te vinden zijn in een vrachtwagen. Immers moeten jouw chauffeurs er dagelijks in rijden. Dankzij de Configurator op de website van IVECO kun jij jouw IVECO vrachtwagen moeiteloos aanpassen aan jouw behoeften. Selecteer eerst de functie van de IVECO vrachtwagen (bijvoorbeeld bouw of regionaal vervoer). Vervolgens stel je de truck samen. Denk hierbij aan het type cabine, het motorvermogen en de wielbasis. Deze kun je al selecteren, maar je kunt dit ook overslaan en pas beslissingen maken wanneer je het model gaat kiezen. Dit is dan ook de volgende keuze. Deze kun je vervolgens personaliseren. IVECO vrachtwagens: de ideale vrachtwagen voor elke ondernemer.