juli 15, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Jouw heftruckcertificaat behalen?

Ben jij opzoek naar een instituut waar het mogelijk is om jouw heftruckcertificaat te behalen? Dan kan ik je wellicht hiermee helpen! Ook ik ben voor enkele dagen terug geslaagd en hier enorm tevreden over. Bij Rijschool Osseforth ben ik namelijk terecht gekomen nadat ik gezocht had op het internet. Hier is het een stuk voordeliger vergeleken met wat ik elders heb gezien. Tevens kun je hier praktisch iedere week starten met een opleiding!

Eerst verder gezocht

Normaliter ben ik niet iemand die bij de eerste de beste mijzelf in ga schrijven. Voorafgaand start ik graag een onderzoek om er zeker van te zijn dat ik bij het juiste bedrijf terecht ben gekomen. Dit doe ik met alles, enige nadeel is dat het wat tijd kost alvorens je kunt starten. Zo heb ik voor mijn heftruckcertificaat ook een onderzoek gestart. Diverse bedrijven waar het mogelijk is om dit te volgen heb ik genoteerd. Vervolgens ben ik dit een voor een af gaan lopen en uiteindelijk bij Osseforth terecht gekomen. De duidelijk informatie wat ik op deze website heb gelezen in combinatie met de prijs is perfect.

Gestart

Zoals ik al eerder had vermeld is dat je hier vrijwel iedere week kunt starten. Dit was bij mij in ieder geval wel van toepassing. Ik kon namelijk twee dagen later al starten met mijn opleiding.