juni 23, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Mijn auto komt van occasions nabij Kampen

Omdat mijn auto echt aan vervanging toe was maar ik niet te veel ervoor wilde betalen, ben ik opzoek gegaan op het internet. Door bij de bekende zoekmachine occasions Kampen in te typen, kwam ik al snel op heel veel website’s terecht. Ik schrok nogal van de prijzen die sommige bedrijven vragen voor een auto. Tot ik op de website kwam van van Oosterom Auto’s was ik blij verrast van de prijzen die zij hanteren voor een mooie goede tweedehands auto. Hierdoor besloot ik dan ook om een kijkje te nemen in de showroom van deze onderneming.

Een half uurtje van mij vandaan

Deze occasions nabij Kampen is voor mij maar een half uurtje rijden. Het bedrijf van Oosterom Auto’s ligt in Dronten en dus goed te doen vanaf waar ik woon. De medewerker van dit bedrijf hielp mij vriendelijk en ik mocht een proefritje maken in de auto die ik wel zag zitten voor mijzelf. Nadat ik een proefritje had gemaakt, ging ik met deze medewerker in gesprek over de totale kosten van de auto en natuurlijk wat ik voor mijn auto terug zou krijgen. Hierdoor besloot ik dan ook om de auto te kopen want het was erg voordelig voor de type auto waar ik nu in rijd.