juni 12, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Mijn reis eindigde toch iets anders dan verwacht

Taxi boeken

Taxi boekenIn de wintermaanden ben ik er veel op uit geweest. Ik heb in die maanden veel gerezen door het hele land. Ik heb voornamelijk steden bezocht in elke provincie van Nederland. Dit deed ik omdat ik al heel lang nergens meer was geweest. Ook wilde ik de veranderingen in grote steden wel eens zien. Ik wilde tenslotte niet dat ik achter liep.

Helaas vele vertragingen

Het meeste heb ik gereisd met de trein en bus maar toch liep mijn reis naar Tilburg toch een keer anders af op het gebied van reizen. Ik wilde namelijk na een lange maar erg leuke dag te hebben gehad in het centrum van Tilburg terug naar huis gaan (Breda). Toen ik hoorde dat er vele vertragingen waren door het slechte winterweer begon mijn maag toch een beetje te kriebelen. Ik raakte een beetje in paniek want ik moest voor een bepaalde tijd terug zijn om op mijn kleinkinderen te passen. Uiteindelijk kwam ik erachter dat het reizen met de bus of trein naar huis geen optie was, want dan zou ik veel te laat op de plaats van bestemming zijn.

Taxi boeken

Moest een taxi nemen

Ik besloot daarom een taxi te bellen. Wel wilde ik eerst meer informatie over de prijzen. En ik wilde meer informatie over de afstandskortingen die een taxi te bieden zou hebben. Ik belde taxibredanaar voor een rit vanaf Tilburg naar Breda in de avondspits. De medewerker van het bedrijf vertelde de nodige informatie die ik wilde en hij vertelde ook dat hij er onmiddellijk aankwam. Wel moest ik nog even wachten op de taxi en in die tijd heb ik eventjes wat gedronken in een klein gezellig cafeetje waar ik heel toevallig nog een oude bekende tegenkwam. Zo was de wachttijd al snel voorbij. De rit ging voorspoedig voorbij en tijdens de rit heb ik nog leuke gesprekken gehad met de chauffeur. Door de taxi was ik gelukkig op tijd voor mijn kleinkinderen.