juni 12, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Op een veilige manier scheuren met Rijschool Ede!

Rijschool Ede de place to be voor jouw rijles trainingen. Als jij legaal de linkerbaan wil pakken, Is het belangrijk dat je dat wel doet met een legaal rijbewijs! Door gebruik te maken van goede rijles auto’s, manieren van lesgeven en leuke lessen met goede rijinstructeurs heb je het roze kaartje zo in handen. Door een proefles in te plannen kan je zelf ervaren hoe het is om in een auto te rijden. Daarvoor krijg je natuurlijk wel een klein beetje uitleg zodat je niet onverwachts voor verrassingen komt te staan. Stel je zou dat wel doen dan weet de leuke rij instructeur prima hoe die je het beste kan helpen.

rijles Ede

Rijlessen tijdens Corona 

Door de corona tijd zijn een aantal dingen bij rijschool Ede natuurlijk veranderd. Zie je wel eens lesautos met twee personen met mondkapjes rijden? Dat is goed mogelijk, Hoe kan jij nu je rijbewijs kan halen tijdens corona tijd. 

Het kan misschien wel vervelend zijn maar doordat je naast elkaar zit worden rijschool Ede beperkt in de manier waarop ze normaal gesproken les geven. Zo mag je natuurlijk GEEN handen schudden, Je moet thuis blijven er wordt om de 2 uur pauze gehouden om alles schoon te maken, De lucht wordt continu gereinigd in de auto en als je dat wilt kan er ook gereden worden met mondkapjes op. Dit is echter niet een verplichting. In de meeste gevallen wordt dit wel gewoon gedaan. Leerlingen en ouders vonden dit wel zo netjes omdat de 1,5 meter regel zo moeilijk is om te handhaven. 

Meer verhalen