juni 23, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Toch maar een scootmobiel kopen

Wij hebben besloten om een scootmobiel kopen. Voorheen huurden wij een stoel voor mijn vader, omdat hij moeilijk nog een stuk kan lopen. Via Scootmobiel Vitaal heb je de mogelijkheid om zo een stoel te gaan huren. Omdat mijn vader nog niet wilde inzien dat het makkelijker is om met de hulp van zo een mobiel op stap te gaan leek het ons verstandig om eerst maar te gaan huren voordat er tot kopen wordt overgegaan. Nadat een adviseur bij mijn vader aan huis was geweest met verschillende modellen heeft hij uiteindelijk een keuze gemaakt.  

Blij met de goede service

Sinds mijn vader zijn scootmobiel heeft gekregen is hij bijna geen moment meer thuis. Bij het minst of geringste zit hij alweer in zijn nieuwe stoel en is hij op pad. Zo was hij afgelopen week ook op pad, het was mooi weer en er was markt in het dorp. Echter was mijn vader nog niet halverwege en hield zijn karretje ermee op. Gelukkig had mijn vader het nummer van de service-organisatie opgeslagen in zijn mobiel en heeft hij deze gebeld voor hulp. Binnen een zeer korte tijd kwam deze al op de plek waar mijn vader stond. Gelukkig was het maar een kleine reparatie en kon deze ter plekke worden gemaakt, waarna mijn vader zijn weg kon vervolgen.  

Tot koop overgegaan

Inmiddels heeft mijn vader het nut van zijn bolide ingezien en zijn wij tot de koop overgegaan. Omdat mijn vader eerst deze had gehuurd en tijdens deze huurperiode heeft besloten om  het scootmobiel te kopen is, wordt de huurperiode hierop in mindering gebracht. 

Meer verhalen