juni 23, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Bij Techno-Wheels kan je goede autobanden kopen

autobanden

Tegen een zeer betaalbare prijs heb ik nieuwe autobanden gekocht. Techno-Wheels in Krimpen aan de IJssel, is een jong bedrijf, maar dat wil niet zeggen dat er geen kennis in huis is. Hier weten zij namelijk, als geen ander bedrijf, jou goed te adviseren als je op zoek bent naar nieuwe band. Iedereen weet dat je voor de veiligheid dit altijd in de gaten moet houden of er geen kale plekken opzitten. Ook moet het profiel nog goed zichtbaar zijn. Is dit niet het geval dan kan dit een gevaar opleveren bij nat weer.  autobanden

Met mijn nieuwe autobanden kan ik weer de weg op

Vorige week merkte ik tijdens het rijden op dat mijn auto naar links trok. Meteen een afspraak gemaakt bij Techno-Wheels en hebben zij hierna gekeken. Hier kreeg ik te horen dat twee van mijn banden vervangen moesten worden en de auto moest worden uitgelijnd. Omdat ik toch over wilde stappen op een ander merk banden, heb ik er meteen vier nieuwe op laten zetten.  Een monteur heeft mij goed geholpen met het maken van de juiste keuze en heeft deze onder mijn wagen gezet. Ik merk nu duidelijk een verschil en had dit veel eerder moeten doen.