juni 23, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Eindelijk ga ik mijn scooterrijbewijs halen

scooterrijbewijs halen

scooterrijbewijs halenAl sinds ik een tiener ben wil ik ongelofelijk graag mijn scooterrijbewijs halen. Toen ter tijd had ik hier geen geld voor, dus daarom heb ik het uitgesteld tot ik een twintiger was. Inmiddels is het zover en heb ik hem in mijn portemonnee zitten. Eigenlijk had ik geen idee bij welke rijschool ik dit moest gaan doen, want er zijn er zoveel hier in de omgeving. Daarom ben ik aan vrienden gaan vragen of zij tips voor mij hadden. Al snel kwam ik uit bij Wesseldijk en daar ben ik toen uiteindelijk gaan kijken. Op hun website staat heel veel informatie over hun aanpak, waardoor ik een goed beeld kreeg van de lessen. Dat sprak mij allemaal ongelofelijk aan en daarom heb ik uiteindelijk ook contact met hen opgenomen. Gelukkig hadden zij nog plek en kon ik op korte termijn al terecht.

scooterrijbewijs halen Nooit meer ergens anders heen

Een week later was het al zover en kon ik beginnen met mijn scooterrijbewijs halen. Het ging een stuk sneller dan verwacht en ik had hem anderhalve week later al gehaald. Nu hoef ik alleen nog maar een snorfiets aan te schaffen en dan kan ik de weg op. Ik zou het iedereen aanraden om hier eens een kijkje te nemen, want zij zijn ongelofelijk goed in wat ze doen. De instructeurs zijn heel erg aardig en zorgen ervoor dat jij met voldoende zelfvertrouwen opstapt. Mocht ik ooit nog op willen gaan voor mijn autorijbewijs, dan ga ik dat ook zeker hier doen, want het is echt een aanrader!