juni 23, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Haal je rijbewijs A, B, C of D bij deze rijschool

Bij rijsschool Dekker kun je terecht voor rijlessen in verschillende categorieën. Kijk op rijschooldekker.nl voor meer gedetailleerde informatie over de mogelijke pakketten. Rijschool Dekker is de meest ervaren rijschool van Nederland. Ze bevinden zich in Eindhoven en zijn daar al in 1932 begonnen. Je kunt je bij rijschooldekker.nl aanmelden voor rijlessen voor de motor, auto of vrachtwagen. Om een auto te mogen besturen, heb je rijbewijs B nodig. Voor een motor is dat een rijbewijs A. Wil je een vrachtwagen besturen, dan heb je rijbewijs C nodig. Een bus mag je besturen met een rijbewijs D.

 

Rijden met een aanhanger

Al deze rijbewijzen kun je behalen als je je aanmeldt bij rijschooldekker.nl. Met een AM rijbewijs mag je scooter rijden, maar je mag dit ook als je een rijbewijs B haalt bijvoorbeeld. Wellicht wil je leren rijden met een aanhanger. Ook daarvoor kun je rijlessen krijgen en een rijbewijs halen bij rijschooldekker.nl. Je rijbewijs B of C krijgt dan de toevoeging E. Met een CE rijbewijs kun je dus een vrachtwagen met aanhanger besturen. Met een BE rijbewijs kun je een auto met een aanhanger, bijvoorbeeld een caravan, besturen.

 

Andere bijzondere situaties bij rijschooldekker.nl

Je vindt bij rijschooldekker.nl ook een antislipcursus en je kunt er terecht voor de verplichte nascholing die bij een rijbewijs C of D kan horen. Rijschool Dekker heeft een slagingspercentage van 100% en is ook de oudste rijschool van het land. Als je in het buitenland een rijbewijs hebt gehaald, is deze niet altijd geldig in Nederland. Ook in die gevallen kun je terecht bij rijschooldekker.nl voor rijlessen zodat je wel het juiste rijbewijs kunt behalen en legaal kunt rijden in Nederland.