juni 23, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Kleine autoschade snel en goedkoop hersteld

Allerlei soorten kleine autoschade kun je bij AAS Dagherstel in één dag laten herstellen. Via de online calculator kun je eerst bekijken hoe jouw schade wordt genoemd en onder welke categorie die valt. In de calculator wordt onderscheid gemaakt tussen 18 veel voorkomende schades. Zodra je de kleine autoschade aan jouw auto hebt geïdentificeerd krijg je te zien wat de reparatie kost. Als je het lastig vindt om te bepalen of de schade die jij aan je auto hebt onder een bepaalde categorie valt, kun je daarover met de chatmedewerker van een vestiging van AAS Dagherstel bij jou in de buurt over overleggen.

 

18 soorten kleine autoschade

In de autoschade calculator zijn 18 soorten kleine autoschade opgenomen. Dat zijn de volgende schades: parkeerdeukje, ondiepe kras in de lak, deuk, diepe kras, kras op de bumper, deuk in de bumper, beschadiging dashboard, beschadiging van de bekleding, vlekken in de bekleding, nare luchtjes in de auto, beschadigde velg, doffe of beschadigde koplamp, doffe lak, extra lakbescherming aanbrengen. Zoals je ziet gaat het niet alleen om het herstellen van kleine autoschade, maar ook om preventieve behandelingen.

 

Kleine autoschade is binnen een dag hersteld

Bij AAS Dagherstel wordt een schade die je via de online calculator aanmeldt binnen een dag hersteld. De kosten daarvan zijn van tevoren bekend. Als de schade aan jouw auto niet in de calculator te vinden is, betekent dat niet dat je bij AAS Dagherstel niet kunt worden geholpen. Neem in dat geval contact op met een medewerker van AAS Dagherstel of kom met je auto langs bij een vestiging van AAS Dagherstel in jouw buurt. Je schade wordt dan door een deskundige monteur beoordeeld. Hij kan ter plekke aangeven hoeveel het herstel gaat kosten en hoeveel tijd je je auto kwijt bent.