juni 12, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Mijn zoon lest bij rijschool nabij Zevenbergen

Omdat mijn zoon binnenkort mag gaan beginnen met auto lessen te volgen, zijn wij opzoek gegaan op het internet naar rijschool Zevenbergen. Zo kwamen wij al snel op de website van Soerin Rij-opleidingen. Omdat hij, mijn zoon, bij deze onderneming de auto lessen iedere dag kan doen, ook op een zondag, was dit de juiste bedrijf voor hem. Ook de kosten voor een pakket viel erg mee. Hierdoor maakte wij een afspraak zodat hij op zijn verjaardag de eerste les zou krijgen. Mijn zoon was een beetje zenuwachtig en hij moest zeker nog een week wachten voor zijn verjaardag.

Een zeer goede eerste les

Op de dag dat mijn zoon zijn eerste les kreeg, was die heel erg zenuwachtig. De instructeur van de rijschool nabij Zevenbergen, stelde hem al snel gerust en toen mijn zoon wat rustiger was reed die zo weg met de auto. Nu werd er meteen bekeken hoeveel lessen hij ongeveer nodig zou hebben. Zo betaal jij dus niet te veel voor jouw auto lessen. Al na twee maanden mocht mijn zoon op voor zijn theorie die hij in een keer haalde. Ook voor zijn rijbewijs slaagde hij in een keer en dat allemaal dankzij de goed instructeur.