juli 15, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Bestel eenvoudig jouw motor rijbewijs theorieboek online

Motor rijbewijs theorieboek

Laatst heb ik een motor rijbewijs theorieboek gekocht. Hoewel ik al mijn autorijbewijs heb, en dus daar al theorie-examen voor gedaan heb, vond ik het toch belangrijk om nog een apart theorieboek voor het theorie-examen voor motor aan te schaffen. En deze goed te leren natuurlijk. Er verandert veel, ook op het gebied van de theorie lesstof en daarom vond ik het belangrijk om mijn kennis weer helemaal up te date te krijgen met de nieuwste lesstof. Daarnaast zijn er verschillen tussen de theorie van motor en auto. Sowieso als het gaat om voertuigtechniek natuurlijk maar ook met betrekking tot gedrag in het verkeer zijn er verschillen.

Mijn keuze voor een motor rijbewijs theorieboek

Motor rijbewijs theorieboekNatuurlijk is er ook veel overlap maar omdat de kennis van mijn auto rijexamen al wat weg was gezakt, was ik toch erg bij met mijn motor rijbewijs theorieboek. Bij alletheorieboeken.nl had ik eerder al mijn boeken besteld voor mijn auto rijbewijs. Dus ook mijn motor rijbewijs theorieboek heb ik via deze webshop besteld. De keuze is groot. Ik heb de verschillende boeken met elkaar vergeleken om zo tot een theorieboek te komen dat het beste bij mij en mijn wensen past. Ook fijn is dat het snel wordt geleverd dus je kunt snel aan de start. En als je voor meer dan € 25 bestelt, dan betaal je geen verzendkosten. 

Examens online oefenen

Motor rijbewijs theorieboekHet beste leer je door de stof te herhalen en te oefenen. Daarom heb ik direct een pakket met oefenexamens aangeschaft. Door het te oefenen kun je de theorie ook in de verschillende praktijksituaties toe passen en begrijp je de stof ook beter. Bovendien blijft de stof beter hangen wanneer je deze vaak herhaalt. En in mijn geval klopte dat ook want ik heb mijn theorie-examen motor gehaald. Inmiddels rijd ik alweer een tijd motor.