juni 12, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Remsysteem in uw auto aansluiten met een remnippel

Het gebruik van een remnippel in uw auto is noodzakelijk, voor het aansluiten van het remsysteem of het koppelingssysteem. Wellicht zou u een remnippel normaal door een erkende dealer laten aanleveren om deze in uw personenauto te laten plaatsen. Binnen de autosport is het echter veel gebruikelijker om onderdelen zelf aan te schaffen en te plaatsen. Zo weet u zeker, dat uw auto van kwalitatief goede onderdelen wordt voorzien. Er zijn op internet verschillende webwinkels te vinden, die deze remnippels in verschillende soorten aanbieden. De remnippels van roestvrijstaal worden voornamelijk gebruikt in raceauto’s. In deze auto’s vervangt men de koperen remleiding voor een remleiding van roestvrijstaal.

In veel gevallen kiest men voor het gebruik van leidingwartels. Deze leidingwartels kunnen gebruikt worden in combinatie met onder meer een remklauw of een hoofdremcilinder in de auto. Houd er rekening mee, dat er een conus aan de remleiding gemonteerd dient te worden voordat u de remnippel kunt gebruiken voor het bevestigen van de remleiding.

Online een remnippel aanschaffen voor uw auto

Zoals reeds beschreven zijn er verschillende webwinkels met een breed assortiment aan losse onderdelen voor uw auto. U kunt deze onderdelen zelf in uw auto monteren, of hier de hulp van een specialist voor inschakelen. Naast een remnippel kunt u bijvoorbeeld ook een banjo, een banjobout, een doorvoer of een adapter voor uw auto online bestellen. Dergelijke onderdelen zijn noodzakelijk om van uw auto een heuse sportauto te maken, waarmee u aan competitieve races deel kunt nemen.