juni 12, 2024

Pauw Kraan Vervoer

Vervoer en Logistiek

Rijschool Nijmegen heeft mij van mijn angsten af geholpen!

rijles rijschool

rijles rijschool

Een prettige rijschool

Tegenwoordig durf ik open te zijn over mijn angsten, dus wil ik jullie graag vertellen over mijn ervaring met rijschool Nijmegen. Rijschool Nijmegen heeft mij namelijk van mijn angsten af geholpen! Althans, angst voor auto rijden en ongelukken maken. Ik heb hen namelijk verteld dat ik graag rijlessen wilde volgen, maar het bijzonder eng vind. Altijd ben ik bang geweest ongelukken te veroorzaken en dat kun je natuurlijk niet zomaar terug draaien. Zij hadden gelijk begrip voor mij en ook al ervaring met anderen die daar geweest zijn met angsten. Ik kreeg een vriendelijke rij instructeur toegewezen en die heeft mij stapje voor stapje geholpen bij het rijden. Inmiddels heb ik al een hoop lessen gehad en zit ik zelfverzekerd achter het stuur. Het is altijd nog wel heel goed opletten en soms vind ik bepaalde verkeerssituaties eng, maar dat komt nog wel goed. Gaandeweg krijg ik meer ervaring en dan zal ik vast niet meer angstig zijn!

rijles rijschool

Geen angst

Zonder angst in de auto zitten is erg prettig, kan ik je vertellen! Daarom raad ik ook iedereen aan een rij instructeur uit te zoeken die daar ervaring mee heeft en waarbij jij je op je gemak voelt. Niet elke instructeur is een match en dat geeft niets! Het gaat erom dat jij goed en prettig leert autorijden en dat nog jaren kan blijven doen zonder angsten! Bij Wesseldijk ben je dan aan het juiste adres. Vraag hen eens naar de opties en prijzen.